Home > Rugonderzoek Rijswijk

Rugonderzoek in Rijswijk.

Een rugonderzoek laten uitvoeren bij De Rugschool in Rijswijk is een cruciale stap als u kampt met rugklachten. Een grondig onderzoek biedt inzicht in de specifieke oorzaken van uw pijn en vormt de basis voor een effectieve behandeling. Onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat we niet alleen symptomen aanpakken, maar vooral zoeken naar de onderliggende oorzaken van uw klachten.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Ontdek de oorzaak van uw rugpijn tijdens een rugonderzoek

Een rugonderzoek laten uitvoeren bij onze ervaren specialist in Rijswijk is essentieel om de oorzaken van uw rugpijn te ontdekken en aan te pakken. Onze ervaren fysiotherapeut voor rugklachten zal diepgaand onderzoek doen om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie. Vervolgens stellen we een programma tegen rugpijn op dat u echt voorthelpt, gericht op zowel verlichting op korte termijn als preventie op lange termijn. Als een ervaren fysiopraktijk hebben we al veel mensen kunnen helpen naar een pijnvrij bestaan. Zo staan we ook klaar om u te ondersteunen tijdens revalidatie na een ongeval of operatie, met als doel uw mobiliteit en levenskwaliteit te herstellen.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Maak Vandaag Nog Uw Afspraak

Bent u klaar om actie te ondernemen tegen uw rugklachten? Plan dan online een afspraak in een van onze vestigingen voor een rugonderzoek in Rijswijk. U kunt ook kiezen voor een onderzoek in Den Haag, afhankelijk van uw voorkeur. Ons online rugonderzoek is een handige optie voor wie een eerste stap wil zetten vanuit het comfort van thuis. Laat ons u helpen de weg naar herstel in te slaan met een gepersonaliseerd behandelplan.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool