Home > Fysiotherapie Den Haag

Fysiotherapie volgen in Den Haag.

De Rugschool is een praktijk voor fysiotherapie in Den Haag die is gespecialiseerd op het gebied van rugklachten. Heeft u moeite met bewegen? Zijn bepaalde bewegingen pijnlijk of oncomfortabel? Bij de Rugschool in Den Haag staat er altijd een therapeut met de juiste kennis en het juiste specialisme voor u klaar om u weer op weg te helpen.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Fysiotherapie gericht op klachten aan de rug bij ons in Den Haag

U kunt bij onze praktijk terecht voor verschillende klachten. Onze specialisatie ligt echter bij klachten aan de rug. De rug is een complex onderdeel van het lichaam en vereist daarom de nodige expertise om juist behandeld te worden. Dankzij de verregaande kennis en ervaring binnen onze praktijk weet u zeker dat wij uw klachten op de meest effectieve, snelle en correcte manier oplossen. Dit doen wij met verschillende behandelingen:

  • Scholingsprogramma’s
  • Manuele therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • McKenzie Therapie
  • Dry needling
  • Schroth Therapie
  • Claudicatio therapie

Welke behandeling voor u het meest geschikt is? Dat is geheel afhankelijk van uw klachten en de oorzaak ervan. Kom langs voor een intake bij onze praktijk in Den Haag en ontdek welke soort fysiotherapie en specifieke behandeling voor u het meest effectief is. Wij voeren deze dan uit in een van onze ruime zalen waar u voldoende afstand kunt houden.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Persoonlijke benadering voor een optimaal resultaat in onze fysiopraktijk

Bij de Rugschool ontvangt u op onze locatie in Den Haag altijd een persoonlijke en individuele behandeling voor uw fysiotherapie. Hierbij staan uw specifieke klachten centraal. Wanneer u langskomt voor een intake voor uw fysio in Den Haag, bespreekt de fysiotherapeut uw klachten met u en onderzoekt waar de klachten vandaan komen. Daarnaast kunnen we een 0-meting doen, waarin we kunnen vaststellen hoe uw spieren rond de wervelkolom zich verhouden tot uw leeftijd, gewicht en geslacht. Vervolgens ontvangt u van ons in Den Haag een behandelplan waarin we uitleggen hoe wij u gaan helpen op de juiste manier van de klachten af te komen tijdens de fysio. Een belangrijk onderdeel van onze aanpak is uitleggen, daarom heten we Rugschool. We willen de patiënt leren hoe de rugklacht is ontstaan en hoe ze dit kunnen voorkomen in de toekomst. De therapeut in onze fysiopraktijk in Den Haag zou kunnen voorstellen om een scholingsavond bij te wonen, waar nogmaals duidelijk wordt verteld hoe u uw rug gezond houdt.

Plan meteen een intake in

Heeft u pijn of last tijdens bepaalde bewegingen? Of kunt u sommige bewegingen zelfs helemaal niet meer maken? Bij de fysiotherapie in de praktijk van de Rugschool in Den Haag helpen wij u graag weer op weg aan de hand van deskundig begeleide fysio. Maak direct een afspraak voor een intake in onze fysiopraktijk in Den Haag door te bellen naar 070-3685797. U kunt meteen bij ons terecht en hoeft dus niet eerst langs de huisarts voor een doorverwijzing. Als het u beter schikt, bent u uiteraard ook van harte welkom voor fysiotherapie op onze locatie in Rijswijk.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool