Home > Dry needling Den Haag

Dry needling behandelingen in Den Haag en Rijswijk.

Dry needling, een van de specialiteiten van de Rugschool in Den Haag, kan erg effectief zijn wanneer u klachten heeft die veroorzaakt zijn door overbelasting van een bepaalde spier, bijvoorbeeld in uw rug. Dankzij dry needling in onze praktijk in Den Haag, kunt u de spier als het ware resetten. Hierdoor ontspant de spier zich en is de kans groot dat de klachten al snel verminderen en zelfs volledig verdwijnen. Zo kunt u binnen de kortste keren de spieren in uw rug, nek of waar uw klachten ook zitten, weer normaal bewegen.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Dry needling bij onze praktijk in Den Haag of Rijswijk: zo werkt het

Bij dry needling wordt de spier waaraan u klachten ondervindt, aangeprikt op het zogenaamde triggerpoint. Dit triggerpoint is de plaats waar de klachten het ergst ervaren worden. Door het aanprikken van de spier raakt deze snel en voor lange tijd ontspannen. Van het aanprikken door het naaldje voelt u vrijwel niets. Zodra het triggerpoint is geraakt voelt u een lichte kramp in de spier, waarna deze zich zal ontspannen. Op deze manier kunt u al snel weer normaal bewegen. Ongeacht of u of u dry needling in onze praktijk in Den Haag of Rijswijk laat toepassen op uw rug, nek, schouders, bij knieklachten of op een andere plaats op uw lichaam. Aan het eind van de dry needling in onze praktijk in Den Haag krijgt u gericht advies om de verbeteringen van uw klachten tijdens de revalidatie in Den Haag voort te zetten.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Maak een afspraak voor een intake

Heeft u last van bepaalde klachten bij het bewegen? Dan is wellicht de dry needling behandeling of een van de andere fysiotherapeutische behandelingen bij de Rugschool in Den Haag de oplossing voor u. Ontdek het tijdens een intakegesprek! Tijdens een intake bekijkt een van onze fysiotherapeuten uw klachten en stelt op basis daarvan een persoonlijk behandelplan op. Dry needling, bij bijvoorbeeld onze praktijk in Den Haag, is een geschikte methode om spierspanning te verminderen in onder andere de rug, nek en schouders. Dus de kans is groot dat deze behandeling ook voor u uitkomst biedt. U maakt een afspraak voor een intake door te bellen naar 070-3685797 voor onze praktijk in Den Haag en naar 070-3951816 voor onze praktijk in Rijswijk.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool