Home > Fysiotherapie

Fysiotherapie.

Fysiotherapie volgen in Den Haag of Rijswijk. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat. U krijgt zorg, passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Fysiotherapie gericht op klachten aan de rug.

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut via directe toegankelijkheid, zonder verwijzing van een arts. De eerste afspraak bestaat uit een Screening, Intake en een Onderzoek. Tijdens de screening stelt de fysiotherapeut u vragen over uw lichamelijke klacht. Het doel is om vast te stellen of uw klacht inderdaad met fysiotherapie behandeld kan worden of dat u eerst door uw huisarts gezien moet worden.

 

Maak een afspraak voor fysiotherapie.

Het onderdeel Intake is bedoeld om met u te door te praten over uw lichamelijke klacht en de mogelijke oorzaken, en wat uw persoonlijke doelen zijn. Wat wilt u met de behandeling bereiken? Wat wilt u (weer) kunnen?

Bij het Onderzoek kijkt de fysiotherapeut naar uw houding en hoe uw lichaam beweegt met betrekking tot uw lichamelijke klacht.

Daarna stelt de fysiotherapeut de diagnose en stelt het behandelplan voor. U bespreekt dit samen, want uw persoonlijke situatie en doelen staan hierbij centraal. Stel dus ook vooral uw vragen aan de fysiotherapeut en vertel wat u graag wil bereiken.

 

Benieuwd of we u kunnen helpen?

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool