Home > Manuele therapie Den Haag

Manuele therapie in Den Haag en Rijswijk voor gewrichtsklachten.

Voor manuele therapie in Rijswijk of Den Haag is de Rugschool waar u moet zijn. Een manueel therapeut in onze praktijk in Den Haag of Rijswijk helpt u om gewrichten opnieuw te mobiliseren of te manipuleren tijdens een dergelijke manuele therapie. Deze behandelingen vinden te allen tijde plaats in grote ruimtes, zodat u voldoende afstand tot anderen kunt bewaren. Hoewel we ons voornamelijk richten op de rug, kunt u bij ons in Den haag of Rijswijk terecht voor manuele fysiotherapie aan alle gewrichten van het lichaam.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Hoe gaat manuele therapie in onze praktijk in Den Haag en Rijswijk in zijn werk?

De manuele therapie die wij in Rijswijk en Den Haag aanbieden is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De manuele fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd op het gebied van klachten aan gewrichten. Zo kan manuele fysiotherapie bij de Rugschool in Den Haag u helpen om gewrichten opnieuw te mobiliseren of te manipuleren. Het uiteindelijke doel van de manueel therapeut die de manuele fysiotherapie in onze praktijk in Den Haag uitvoert, is natuurlijk om u te helpen van uw klachten af te komen. Vanwege de persoonlijke aanpak is deze behandelingsmethode bij ons dan ook meer dan alleen het bestrijden van lokale symptomen: de specialist kijkt naar de gehele mens om de klacht echt te verhelpen. Vanwege de professionele aanpak van iedere manueel therapeut die bij ons werkt, verwijzen ziekenhuizen in de omgeving van Rijswijk en Den Haag vaak patiƫnten naar ons door. Deze therapie is zeer gespecialiseerd. Vanwege onze expertise kunnen wij deze en nog meer bijzondere behandelingen aanbieden, zoals dry needling. Zie ook zeker ons zwangerfit.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Kies voor onze manuele fysiotherapie met een manueel therapeut in Den Haag of Rijswijk

Weer zorgeloos en vrij kunnen bewegen, dat is het uiteindelijke doel wanneer u langskomt bij de manueel therapeut in Den Haag of Rijswijk voor manuele therapie. Heeft u bepaalde lichamelijke klachten waar u graag vanaf zou willen komen? U belt hiervoor naar 070-3685797 voor onze praktijk in Den Haag en naar 070-3951816 voor onze praktijk in Rijswijk. Onze hulp start al bij het eerste fysieke contactmoment. Tijdens de intake kijkt de manueel therapeut in Den Haag of Rijswijk naar de klacht, de oorzaak ervan en wordt vervolgens een behandelplan voor de manuele therapie voor u opgesteld.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool