Home > Manuele therapie Den Haag

Manuele therapie in Den Haag voor gewrichtsklachten.

Voor manuele therapie in Rijswijk of Den Haag is de Rugschool waar u moet zijn. Manuele therapie kan heel zinvol zijn indien u last heeft van bepaalde gewrichtsklachten. De manuele therapeut helpt u om gewrichten opnieuw te mobiliseren of te manipuleren. Hoewel we ons bij de Rugschool in Den haag voornamelijk richten op de rug, kunt u bij ons terecht voor manuele fysiotherapie aan alle gewrichten van het lichaam. Deze behandelingen voeren wij te allen tijde uit in grote ruimtes, zodat u voldoende afstand tot anderen kunt bewaren.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Hoe gaat manuele therapie bij de Rugschool in Den Haag en Rijswijk in zijn werk?

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De manuele fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd op het gebied van klachten aan gewrichten. Zo kan manuele fysiotherapie bij de Rugschool in Den Haag u helpen om gewrichten opnieuw te mobiliseren of te manipuleren. Het uiteindelijke doel van manuele fysiotherapie bij onze praktijk in Den Haag is natuurlijk om u te helpen van uw klachten af te komen. De manuele fysiotherapeut doet dit door zijn of haar kennis in te zetten en zo de onderliggende oorzaak van de klacht aan te pakken. Manuele therapie bij de Rugschool is dan ook meer dan alleen het bestrijden van lokale symptomen: de therapeut kijkt naar de gehele mens om de klacht echt te verhelpen. Door onze professionele aanpak verwijzen zelfs ziekenhuizen patiënten naar ons door.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Plan een intake voor manuele fysiotherapie bij onze praktijk in Den Haag of Rijswijk.

Weer zorgeloos en vrij kunnen bewegen, dat is het uiteindelijke doel wanneer u langskomt bij de Rugschool in Den Haag of Rijswijk voor manuele therapie. Heeft u bepaalde lichamelijke klachten waar u graag vanaf zou willen komen? Maak dan een afspraak voor een intake bij onze praktijk in Den Haag of Rijswijk. U kunt hiervoor bellen naar 070-3685797 voor onze praktijk in Den Haag en naar 070-3951816 voor onze praktijk in Rijswijk. Tijdens de intake wordt gekeken naar de klacht, de oorzaak ervan en wordt vervolgens een behandelplan voor u opgesteld.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)