Home > Dry Needling

Dry Needling.

Dry needling is een techniek waar spieren worden aangeprikt, gericht op zogenaamde ‘triggerpoints’. Zo raken de spieren snel en langdurig ontspannen, zodat ze weer een normaal beweegpatroon kunnen maken.

Hoe werkt het?.

Bij dry needling wordt gebruik gemaakt van een droog acupunctuur naaldje die wordt geprikt in de triggerpoint, zodat de spier gedwongen wordt te ontspannen. Het inbrengen van het naaldje voelt u bijna niet. Zodra de triggerpoint wordt geraakt, voelt een soort kramp, daarna ontspant de spier zich weer. Daarna krijgt u gerichte adviezen mee om de verbetering te behouden.

 

Maak een afspraak voor Dry Needling.

Als u aanvullend verzekerd bent, dan valt deze behandeling onder fysiotherapeutische zorg. De gespecialiseerde fysiotherapeuten die dry needling verrichten zijn Marco Kronenburg, Sence van Proosdij, Isabelle van Zadelhoff en Felix Martina.

 

Benieuwd of we u kunnen helpen?

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool