Knieschool

Niet alleen voor klachten aan de rug, maar ook bij knieklachten kunt u terecht bij Rugschool in Den Haag en Rijswijk. Naast het Rugscholingsprogramma hanteren wij namelijk ook de Knieschool. De Knieschool is een scholings-/trainingstraject ontwikkeld voor mensen met knieklachten. Het doel hierbij is het goed functioneren van de knie zo veel mogelijk te bevorderen.

Voor diverse knieklachten kunt u terecht bij de knieschool in Den Haag en Rijswijk

Met verschillende knieklachten kunt u baat hebben bij de kniescholing in Den Haag en Rijswijk. U kunt hierbij denken aan klachten van collaterale band, kruisband en meniscusletsel tot een partiële of totale knieprothese. De Knieschool is bedoeld om het herstel voorspoedig te laten verlopen. In geval van een operatie is het aan te raden om een pre- en postoperatief traject te volgen. Wij richten ons hierbij op het vergroten van de belastbaarheid van de knie door kennis, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Naast kniescholing kunt u bij ons ook terecht voor behandeling door een fysiotherapeut om u te helpen om nog beter te herstellen.

Neem contact op en maak direct een afspraak

De scholing omvat een theoretisch gedeelte en oefeningen gericht op Algemeen Dagelijks Leven. Het doel is het goed functioneren van de knie en een snel herstel na de operatie. Heeft u last van knieklachten en bent u benieuwd naar de Knieschool in Den Haag en Rijswijk? Wilt u graag wat meer informatie? Of direct een afspraak maken? Neem dan even contact met ons op. U bereikt onze locatie in Den Haag via het nummer 070-3685797 en onze locatie in Rijswijk is te bereiken via het nummer 070-3951816.