Home > Fysiotherapie Rijswijk

Fysiotherapie en revalidatie in Rijswijk.

Voor fysiotherapie en revalidatie in Rijswijk bent u aan het juiste adres bij de Rugschool. Wij zijn een gespecialiseerde praktijk gericht op klachten aan de rug en helpen ook vele patiënten na verwijzing vanuit het ziekenhuis. Met de juiste vakkennis en ervaring zet elke fysiotherapeut binnen onze praktijk in Rijswijk zich in om uw lichamelijke klachten te voorkomen, verhelpen of verminderen. Dit volgens een persoonlijke benadering waarbij uw klachten en de oorzaak ervan centraal staan. Dat is immers de beste manier om de klachten zo goed mogelijk te behandelen.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Dit kunt u verwachten van fysiotherapie bij de Rugschool in Rijswijk.

Bij de Rugschool staat u centraal. Dit wil zeggen dat wij uw klachten persoonlijk benaderen en uw behandeling richten op het doel dat u wilt bereiken. Elk lichaam en elke klacht is immers weer verschillend. Op deze manier helpt onze fysiotherapeut in Rijswijk u om de best mogelijke resultaten te bereiken. Om erachter te komen bij welke behandeling u het meeste baat hebt, bestaat uw eerste afspraak bij ons altijd uit een screening, intake en onderzoek.

De eerste afspraak bij onze fysiotherapeut in Rijswijk

Uw eerste fysiotherapie afspraak bij onze praktijk in Rijswijk begint met een screening. Hierin stelt de fysiotherapeut u vragen over de lichamelijke klacht die u heeft. Op basis hiervan wordt vastgesteld of we uw klacht inderdaad met fysiotherapie kunnen behandelen bij onze praktijk in Rijswijk. De volgende stap is de intake. Hierin gaan we verder in op uw lichamelijke klacht en bekijken we de mogelijke oorzaken van de klacht. Ook bespreken we de doelen die u wilt bereiken met de behandelingen. Ten slotte volgt het onderzoek. Hier bekijkt de fysio van onze praktijk in Rijswijk naar uw houding en de manier waarop uw lichaam beweegt met betrekking tot de klacht.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Maak een afspraak voor een intake bij onze fysio in Rijswijk.

Heeft u pijn bij bewegen? Of kunt u sommige bewegingen zelfs helemaal niet meer maken? Door middel van fysiotherapie kunnen we de meeste klachten verhelpen of verbeteren. Kom eens langs voor een intake en onderzoek om erachter te komen hoe wij u kunnen helpen. U maakt hiervoor een afspraak door te bellen naar 070-3951816. Op basis van de intake en het onderzoek stellen we een diagnose en behandelplan op en kunnen de behandelingen beginnen. Deze voeren wij te allen tijde uit in grote ruimtes, waardoor u voldoende afstand kunt bewaren.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)