Home > Fysiotherapie Rijswijk

Fysiotherapie in Rijswijk.

Voor fysiotherapie bent u in onze fysiopraktijk in Rijswijk aan het juiste adres. De Rugschool is een gespecialiseerde praktijk gericht op klachten aan de rug en helpen ook vele patiƫnten na verwijzing vanuit het ziekenhuis. Met de juiste vakkennis en ervaring zet elke fysiotherapeut binnen onze praktijk in Rijswijk zich in om uw lichamelijke klachten te voorkomen, verhelpen of verminderen. Dit volgens een persoonlijke benadering van de fysio waarbij uw klachten en de oorzaak ervan voor ons in Rijswijk centraal staan.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Dit kunt u verwachten van fysiotherapie in onze fysiopraktijk in Rijswijk

Bij de Rugschool staat u centraal. Elk lichaam en elke klacht is immers verschillend en vereist een specifieke aanpak. Op deze manier helpt een fysiotherapeut van onze fysiopraktijk in Rijswijk u om de best mogelijke resultaten te bereiken. Om erachter te komen bij welke fysio u het meeste baat heeft, bestaat uw eerste afspraak bij ons in Rijswijk altijd uit een screening, intake en onderzoek.

De eerste afspraak bij onze fysiotherapeut in Rijswijk

Uw eerste afspraak voor fysiotherapie in onze fysiopraktijk in Rijswijk begint met een screening. Hierin stelt de fysiotherapeut u vragen over de lichamelijke klacht die u heeft. Op basis hiervan wordt vastgesteld of we uw klacht inderdaad met fysiotherapie kunnen behandelen in onze fysiopraktijk in Rijswijk. De volgende stap is de intake, waarin we de mogelijke klachtoorzaken en uw wensen bespreken. Op basis van deze informatie verzorgen wij in Rijswijk een gronding onderzoek, waarvoor de fysio uw houding en bewegingen analyseert met betrekking tot uw klachten. Het is onze missie om uw mobiliteit volledig te herstellen. We laten u vervolgens het effect van onze diensten ervaren, zoals:

Door fysiotherapie in Rijswijk ervaart u het leven weer volop en geniet u weer volledig van de kracht van uw lichaam. Het voornaamste doel van iedere fysiotherapeut bij ons in Rijswijk om u niet alleen te helpen revalideren, maar ook om aan de hand van fysio uw algehele levenskwaliteit te verbeteren.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Maak een intake-afspraak voor fysio in onze fysiopraktijk in Rijswijk

Heeft u pijn bij bewegen? Of kunt u sommige bewegingen zelfs helemaal niet meer maken? Door middel van fysiotherapie kunnen we de meeste klachten verhelpen of verbeteren. Kom eens langs voor een intake en onderzoek om erachter te komen hoe de fysio in Rijswijk kan helpen. U maakt hiervoor een afspraak met een fysiotherapeut bij ons in Rijswijk door te bellen naar 070-3951816 of door het contactformulier in te vullen.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool