Home > Lage rugpijn Den Haag

Lage rugpijn verhelpen in Den Haag en Rijswijk.

Heeft u last van lage rugpijn en woont u in de buurt van Den Haag en Rijswijk? Dan loont het zeker om eens een bezoekje te brengen aan de Rugschool, gevestigd in beide plaatsen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd, ervaren en deskundig op het gebied van rugklachten. U kunt bij onze praktijk in Den Haag of Rijswijk terecht voor verschillende behandelingen waarmee we u helpen van uw lage rugpijn af te komen. Welke behandeling voor u het meest geschikt is, hangt af van de specifieke klachten die u heeft en van de oorzaak van die klachten. Maar één ding is zeker, in onze praktijken in Den Haag en Rijswijk helpen wij u om van uw lage rugpijn af te komen.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Behandeling voor lage rugpijn bij een van onze specialisten in Den Haag en Rijswijk

Bij uw eerste fysiotherapieafspraak in onze praktijk maken we een uitgebreide analyse van uw klachten. Hierin bespreken we de klachten die u heeft en onderzoeken we de oorzaak van de klacht. Op basis hiervan kiezen we de juiste behandeling en stellen we een behandelplan op. Tijdens de behandeling richten we ons voornamelijk op het behandelen van de oorzaak. Op deze manier verhelpen we in Den Haag of Rijswijk uw klachten op de best mogelijke manier zodat u weer vrij en pijnloos kunt bewegen en niet langer terug wordt gehouden door uw lage rugpijn. Deze behandeling voeren wij uit in een grote ruimte waarbij u voldoende afstand kunt bewaren tot anderen.  Bovendien kunt u bij ons de belastbaarheid van uw rug vergroten door een rugscholingsprogramma te volgen. Aangezien zwakten in uw lichaam, in dit geval de rug, voor overcompensatie kunnen zorgen, kan het voorkomen dat u ook knie- of bekkenklachten heeft. In dit geval bieden wij u ook knie- of bekkenfysiotherapie in Den Haag of Rijswijk aan. 

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Maak een afspraak voor een intake bij onze praktijk

Heeft u last van uw rug en wilt u er eens naar laten kijken door een gespecialiseerde fysiotherapeut? Maak dan eens een afspraak bij de Rugschool. Wij zijn dé specialist van de regio Den Haag en Rijswijk als het gaat om het verhelpen van lage rugpijn. Zelfs door ziekenhuizen wordt vaak naar ons doorverwezen bij kwalen; van lage rugpijn tot overbelaste knieën in Den Haag. Tijdens de eerste afspraak onderzoeken wij de klachten en de oorzaak ervan, en zullen wij u vervolgens meer vertellen over de mogelijkheden voor behandeling. U kunt een afspraak maken door te bellen naar onze praktijk in Den Haag via het nummer 070-3685797 of onze praktijk in Rijswijk via het nummer 070-3951816.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool