Home > Sport fysiotherapie Den Haag

Sport fysiotherapie in Den Haag en Rijswijk.

Sport fysiotherapie is een van de specialisaties die u vindt bij de Rugschool in Den Haag en Rijswijk. De sportfysio binnen onze praktijken in Den Haag en Rijswijk heeft zich gespecialiseerd in sportblessures en kan u hiermee dan ook als de beste mee helpen. Van het genezen van sportblessures tot advies over de preventie van toekomstige blessures; onze sportfysiotherapeut helpt u er graag bij. De therapeut helpt u op de juiste manier te herstellen zodat u binnen de kortste keren weer kan beginnen met sporten.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Kies sport fysiotherapie in Den Haag of Rijswijk voor de beste revalidatie bij blessures

Als sporter is het logisch dat u snel weer op uw oude niveau wilt terugkeren binnen de sport. De sportfysio bij onze praktijk in Den Haag helpt u hier graag bij. Hierbij beoordeelt de sportfysiotherapeut wat u wel en niet kan en mag doen tijdens de revalidatie. Op deze manier wordt u met sportfysiotherapie bij onze praktijken in Den Haag en Rijswijk geholpen om geleidelijk weer te beginnen met sporten na uw blessure. Zo zorgt u ervoor dat de blessure niet terugkomt en beperkt u de kans op toekomstige sportblessures. De behandelingen voeren wij altijd uit in grote ruimtes, waar u veel afstand tot anderen kunt bewaren. Dit is de perfecte behandeling voor veel voorkomende sportblessures, zoals een overbelaste knie. Gedurende het hele traject verzorgen wij uiteraard een optimale revalidatie in Den Haag of in Rijswijk.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Bel direct en maak een afspraak met een van onze sportfysiotherapeuten

Heeft u met het sporten een lelijke val gemaakt? Maakte u een onverwachte beweging waardoor u pijn kreeg in een spier of gewricht? Kies dan voor sport fysiotherapie bij de Rugschool in Den Haag of Rijswijk. De sportfysio in Den Haag of Rijswijk zal u helpen zo snel mogelijk te herstellen, u helpen weer terug te keren op uw oude niveau binnen de sport en u helpen de kans op toekomstige blessures te minimaliseren. U maakt een afspraak met een van onze sportfysiotherapeuten door te bellen naar 070-3685797 voor onze praktijk in Den Haag en naar 070-3951816 voor onze praktijk in Rijswijk.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool