Home > Online afspraak fysiotherapie

Online afspraak voor fysiotherapie.

Het maken van een online afspraak voor fysiotherapie bij De Rugschool biedt u de mogelijkheid om professionele ondersteuning te ontvangen zonder uw huis te verlaten. Deze aanpak stelt ons in staat om uw situatie te beoordelen en een behandelplan op te stellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften, allemaal via een online platform.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

De voordelen van een online afspraak voor fysiotherapie

Het plannen van een online afspraak voor fysiotherapie brengt tal van voordelen met zich mee, waaronder de mogelijkheid om:

Onze online benadering maakt het mogelijk om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen dat gericht is op uw specifieke klachten en doelen. Bovendien biedt onze praktijk in Rijswijk assistentie bij revalidatie, waardoor u ook voor complexere hersteltrajecten op onze ondersteuning kunt rekenen.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Maak nu uw online programma

Bent u klaar om de eerste stap te zetten naar herstel en een betere gezondheid? Maak dan nu uw online afspraak voor fysiotherapie via de afsprakentool. Dit proces is eenvoudig en stelt u in staat om snel de hulp te krijgen die u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar ondersteuning bij uw revalidatie in Den Haag of advies nodig heeft bij het ontwikkelen van een persoonlijk behandelplan, ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen. Begin vandaag nog samen met onze experts met uw herstel en ervaar het gemak en de effectiviteit van online fysiotherapie.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool