Home > Online programma bovenrug

Online programma voor de bovenrug.

Het online programma voor de bovenrug dat aangeboden wordt door De Rugschool is ontworpen om u te helpen bij het verlichten van klachten aan de bovenrug. Dit programma combineert deskundige begeleiding met effectieve thuisoefeningen, specifiek gericht op het verbeteren van de conditie van uw bovenrug en het verminderen van pijn.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Verlichting dankzij ons online programma voor de bovenrug

Ons online programma voor de bovenrug biedt een breed scala aan oefeningen voor thuis die gericht zijn op het versterken en versoepelen van de bovenrug. Drie effectieve oefeningen die vaak worden aanbevolen zijn: de kat-koe stretch, de schouderblad squeeze, en de thoracale spine rotatie. Deze oefeningen helpen bij het verbeteren van de flexibiliteit en het verminderen van spanning en pijn in de bovenrug. Mocht het online programma alleen niet voldoende zijn, dan kunt u altijd een afspraak maken voor manuele therapie. Wij bieden individuele behandelingen en online programma’s op maat aan om pijn aan de bovenrug effectief te verlichten.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Plan uw afspraak voor complete zorg

Bent u klaar om uw klachten aan de bovenrug aan te pakken? Plan dan nu een online afspraak voor fysiotherapie in Den Haag bij De Rugschool. Heeft u behoefte aan begeleiding voor een optimale revalidatie in Rijswijk? Ons ervaren team staat klaar om u met zowel online programma’s als persoonlijke zorg te ondersteunen. Laat ons u helpen de eerste stap te zetten naar een leven vrij van bovenrugklachten.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool