Home > Individuele rugbehandelingen

Individuele rugbehandelingen.

Individuele rugbehandelingen vormen de kern van onze aanpak bij De Rugschool. Wij begrijpen dat elke rug uniek is en vereist daarom een persoonlijke benadering. Daarom bieden we online een individueel programma en advies bij rugklachten, zodat u vanuit het comfort van uw eigen huis aan uw herstel kunt werken. Deze aanpak stelt ons in staat om u te voorzien van de meest effectieve strategieën om uw specifieke rugklachten aan te pakken.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Op maat gemaakte individuele rugbehandelingen

Het krijgen van individueel online advies bij rugklachten zorgt ervoor dat u gerichte ondersteuning ontvangt die past bij uw unieke situatie. Een individueel programma opstarten dat u online kunt volgen om rugklachten te verlichten, biedt de flexibiliteit en toegankelijkheid die nodig zijn voor effectieve zorg. Dit omvat een online programma voor de onderrug, gericht op het versterken en verbeteren van de flexibiliteit in dit cruciale gebied. Voor de bovenrug bieden we eveneens specifieke oefeningen en technieken aan die helpen bij het verlichten van spanning en pijn. Online rugrevalidatie is een integraal onderdeel van onze dienstverlening, waarbij we gebruikmaken van een holistische benadering om niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaken van rugklachten aan te pakken. Dit alles wordt ondersteund door regelmatige opvolging en aanpassing van uw programma, om ervoor te zorgen dat het blijft voldoen aan uw veranderende behoeften en vooruitgang.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Neem de regie over uw ruggezondheid

Maak nu een online afspraak voor fysiotherapie via onze afsprakentool en zet de eerste stap naar een leven vrij van rugpijn. Ongeacht of u revalidatie in Rijswijk nodig heeft of een fysio in Den Haag zoekt, ons team van deskundigen staat klaar om u te ondersteunen met een persoonlijk herstelplan. Door ons individueel online advies en programma voor rugklachten te volgen, neemt u actief deel aan uw eigen herstelproces. Laat ons u helpen uw ruggezondheid te verbeteren en weer volop van het leven te genieten.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool