Home > Online programma onderrug

Online programma voor de onderrug.

Het online programma voor de onderrug van De Rugschool biedt een innovatieve oplossing voor iedereen die kampt met klachten aan de onderrug. Dit programma, inclusief specifiek ontworpen thuisoefeningen, is ontwikkeld om u te helpen bij het effectief verlichten van uw onderrugklachten. Met gemakkelijke toegang vanuit uw eigen huis, biedt het de perfecte combinatie van gemak en effectiviteit.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Hoe ons online programma voor de onderrug u helpt

Door deel te nemen aan ons online programma voor de onderrug, ontvangt u niet alleen toegang tot effectieve online thuisoefeningen voor de onderrug, maar ook tot persoonlijke begeleiding op maat. Een online afspraak met uw fysiotherapeut zorgt ervoor dat uw specifieke klachten grondig worden beoordeeld en dat het programma perfect aansluit bij uw behoeften. Individuele behandelingen in Den Haag, een van onze praktijken, vormen een essentieel onderdeel van onze aanpak. Aangevuld met online rugrevalidatie krijgt u een integraal programma voor een optimaal herstelproces. Ons doel is om u niet alleen van uw huidige klachten af te helpen, maar ook om u te leren hoe u toekomstige problemen kunt voorkomen. Daarom bevat elk programma adviezen voor levensstijlveranderingen en ergonomische aanpassingen die bijdragen aan een gezonde onderrug.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Plan vandaag nog uw online afspraak

Met ons online programma voor de onderrug en de bijbehorende thuisoefeningen, zetten we samen de stap naar een duurzaam herstel en een verbeterde levenskwaliteit. U bent ook welkom in onze vestiging in Rijswijk voor revalidatie en andere behandelingen. Bent u klaar om de controle over uw onderrugklachten terug te nemen? Plan dan vandaag online uw afspraak voor fysiotherapie. Ons team staat klaar om u te ondersteunen.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool