Home > Programma tegen rugklachten

Programma tegen rugklachten.

Een programma tegen rugklachten, aangeboden door De Rugschool, is uw op maat gemaakte oplossing voor aanhoudende rugpijn. Wij begrijpen dat elke vorm van rugpijn uniek is en vereist daarom een persoonlijke benadering. Ons doel is om u een programma tegen rugpijn te bieden dat niet alleen de symptomen verlicht, maar ook bijdraagt aan een duurzaam herstel.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Een effectief programma tegen rugklachten voor een gezond leven

Voor een effectief programma tegen rugklachten starten we met een grondig onderzoek naar uw specifieke klachten. Dit stelt ons in staat om een gerichte aanpak te ontwikkelen, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het programma tegen rugpijn omvat oefeningen voor thuis die specifiek ontworpen zijn om uw rugspieren te versterken en uw rugklachten te verlichten. Deze oefeningen, gecombineerd met professioneel advies en begeleiding, vormen de basis voor een effectieve behandeling en een sneller herstel.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Plan uw weg naar een pijnvrij leven

Bent u klaar om de strijd tegen rugklachten aan te gaan met een programma op maat? Plan dan nu een online afspraak voor fysiotherapie bij ons. Bent u op zoek naar revalidatie in Rijswijk? Zoekt u een ervaren fysio in Den Haag? Ons team van deskundigen staat klaar om u te begeleiden op uw pad naar herstel. Met ons programma tegen rugpijn en de juiste begeleiding kunt u uitkijken naar een toekomst vrij van rugklachten. Neem vandaag nog de eerste stap naar een gezonder, pijnvrij leven met een programma tegen rugpijn.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool