Home > Rugonderzoek Den Haag

Rugonderzoek in Den Haag.

Een grondig rugonderzoek bij De Rugschool in Den Haag is de sleutel tot het begrijpen en aanpakken van uw rugklachten. Met onze gespecialiseerde aanpak identificeren we de oorzaak van uw problemen, of het nu gaat om een acute blessure of chronische pijn. Onze deskundige fysiotherapeuten gebruiken de nieuwste diagnostische technieken om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Tijdens een rugonderzoek ontdekken we de oorzaak van uw pijn

Laat een rugonderzoek in Den Haag uitvoeren door een van onze ervaren specialisten om de specifieke oorzaken van uw rugpijn te ontdekken en effectief aan te pakken. We richten ons zowel op hoge als lage rugpijn en bieden op maat gemaakte behandelplannen. Fysiotherapie volgen bij ons betekent niet alleen symptoombestrijding, maar ook werken aan een langetermijnoplossing. Bovendien ondersteunen we u tijdens uw revalidatie, of het nu gaat om het herstellen van een blessure of operatie.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Start uw herstel vandaag nog

Staat u klaar om uw rugklachten serieus aan te pakken? Plan online een afspraak in voor een rugonderzoek in een van onze vestigingen. Of u nu kiest voor Den Haag of een onderzoek in Rijswijk wenst, we bieden overal dezelfde hoogwaardige zorg en aandacht. Een online rugonderzoek is eveneens mogelijk, waardoor u snel en gemakkelijk de eerste stap kunt zetten op weg naar herstel. Neem het heft in eigen handen en laat ons u helpen op weg naar een pijnvrij leven.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool