Home > Fysiotherapeut rugklachten

Fysiotherapeut voor rugklachten.

Een fysiotherapeut voor rugklachten van De Rugschool biedt niet alleen verlichting, maar ook een diepgaand begrip van uw specifieke situatie. Onze fysiotherapeuten beschikken over uitgebreide ervaring in het behandelen van diverse rugproblemen, van acute blessures tot chronische aandoeningen. Zij zetten hun expertise in om u een leven vrij van rugpijn te bieden.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Schakel een ervaren fysiotherapeut in bij rugklachten

Wanneer u last heeft van rugklachten, is het essentieel een ervaren fysiotherapeut in te schakelen. In onze vestigingen ontvangt u een persoonlijke behandeling op maat. Wij bieden individuele rugbehandelingen aan, zorgvuldig afgestemd op uw unieke situatie en behoeften. Dit zorgt ervoor dat u de meest effectieve en persoonlijke zorg krijgt die mogelijk is. Elke cliƫnt verdient een op maat gemaakt behandelplan, daarom ontwikkelen we voor u een programma tegen rugpijn. Dit programma is specifiek ontworpen om niet alleen uw huidige klachten te verlichten, maar ook om toekomstige problemen te voorkomen. Onze fysiotherapeuten staan ook klaar om ondersteuning te bieden bij rugklachten die ontstaan tijdens de revalidatie na een ongeval of operatie. Zij gebruiken hun expertise om de oorzaak van uw pijn te identificeren en effectief aan te pakken.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Plan uw afspraak bij ons

Klaar om de eerste stap te zetten naar een rugvrij leven? Plan vandaag nog online een afspraak voor fysiotherapie bij onze fysiopraktijk. Of u nu in Rijswijk of in Den Haag bent, onze deuren staan open voor iedereen die zoekt naar verlichting van rugklachten. Onze toegewijde fysiotherapeuten gebruiken hun jarenlange ervaring om u de beste zorg te bieden. Neem het heft in eigen handen en laat ons u helpen op weg naar herstel.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool