Home > Online rugonderzoek

Online rugonderzoek.

Een online rugonderzoek kan een cruciale eerste stap zijn in het begrijpen en aanpakken van uw rugpijn. Bij De Rugschool bieden we geavanceerde online diagnostische methoden om de oorzaak van uw rugklachten te identificeren. Door het gemak van online toegang kunt u snel inzicht krijgen in de aard van uw problemen, wat de basis vormt voor een effectief behandelplan.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

De voordelen van een online rugonderzoek

Online een rugonderzoek laten uitvoeren door onze ervaren fysiotherapeut in Den Haag is van onschatbare waarde voor iedereen die lijdt aan rugklachten. Dit onderzoek naar uw rugklachten stelt ons in staat om een gedetailleerd beeld te krijgen van uw specifieke situatie, zonder dat u daarvoor uw huis hoeft te verlaten. Op basis van de resultaten kunnen wij u een op maat gemaakt behandelplan aanbieden. Bovendien bieden wij gedurende het hele revalidatieproces professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat u de beste ondersteuning ontvangt op uw weg naar herstel.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Laat uw onderzoek uitvoeren

Wacht niet langer met het aanpakken van uw rugklachten. Door online een rugonderzoek te laten uitvoeren, zet u een belangrijke stap richting een pijnvrij leven. U kunt eenvoudig online een afspraak maken om het onderzoek te starten. Voor degenen die een meer persoonlijke benadering wensen, bent u ook van harte welkom om bij ons langs te gaan voor een onderzoek in Rijswijk of Den Haag. Ons team van deskundigen staat klaar om u te voorzien van de beste zorg en begeleiding. Begin vandaag nog met uw weg naar herstel door een online rugonderzoek aan te vragen.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool