Home > Individuele behandelingen Rijswijk

Individuele behandelingen in Rijswijk.

Bij De Rugschool bieden we individuele behandelingen in Rijswijk aan, specifiek afgestemd op uw persoonlijke behoeften en gezondheidsdoelen. Ons team van ervaren therapeuten gebruikt een breed scala aan technieken en therapie├źn om u te helpen bij het herstellen en versterken van uw rug en lichaam. Van manuele therapie tot gespecialiseerde revalidatieprogramma’s, wij zorgen voor een behandeling die bij u past.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Onze verschillende individuele behandelingen

Ons aanbod van individuele behandelingen in Rijswijk is ontworpen om aan een breed scala van behoeften te voldoen. Manuele therapie biedt verlichting en herstel voor diverse klachten, waaronder rug- en nekpijn. Voor specifieke problemen zoals knieklachten hebben wij experts in huis die gerichte zorg bieden. Bekkenfysiotherapie ondersteunt bij bekkenbodemproblematiek, terwijl onze begeleiding tijdens revalidatie u helpt weer op de been te komen na operaties of blessures. Traditionele fysiotherapie behandelt een breed spectrum aan fysieke klachten. Dry needling is dan weer zeer effectief bij het verlichten van spierspanningen. Onze sportfysio richt zich op sportgerelateerde blessures en preventie. Al onze therapie├źn zijn onderbouwd met expertise in individuele behandelingen op maat, waarbij uw gezondheid en welzijn altijd centraal staan.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Plan vandaag nog uw eerste afspraak in

Klaar om de eerste stap te zetten naar een betere gezondheid en welzijn? Plan vandaag nog online een afspraak in bij een van onze vestigingen in Rijswijk of Den Haag. Ons team van deskundigen staat klaar om u te ontvangen met een persoonlijk behandelplan, ontworpen om uw specifieke klachten aan te pakken en uw algehele gezondheid te verbeteren. Met onze individuele behandelingen in Rijswijk bent u verzekerd van zorg op maat die aansluit bij uw unieke behoeften. Begin uw reis naar herstel en laat ons u helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool