Home > Zwangerfit Den Haag

Volg een cursus Zwangerfit in Den Haag.

Kies voor de actieve cursus Zwangerfit bij Rugschool in Den Haag en blijf zowel tijdens uw zwangerschap als na uw herstelperiode in beweging. Onze aanpak is gebaseerd op een individuele behandeling, scholing en training. Schrijf u in voor de cursus Zwangerfit in Den Haag en combineer een optimale gezondheid met het moois van een zwangerschap.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Blijf in conditie met cursus Zwangerfit in Den Haag

Dankzij de cursus Zwangerfit in Den Haag blijft u tijdens uw zwangerschap de volledige aandacht aan uw lichaam geven. Tijdens en na de zwangerschap werken de spieren door zwangerschapshormonen niet altijd optimaal. Het is daarom belangrijk om op een verantwoorde manier uw spieren soepel te houden.

Snel weer fit worden na de bevalling

Na de geboorte van uw kind komt u eerst even tot adem en geniet u van uw kleine wondertje. Vanaf de zesde week na de bevalling, is het verstandig om uw lichaam weer voorzichtig en met de grootste zorg in beweging te brengen. De sportlessen van Zwangerfit in Den Haag combineren wij dan ook met theorielessen, zodat u precies weet wat er in uw buik afspeelt. Bereid u ook na de bevalling mentaal en fysiek voor en blijf in vorm. Natuurlijk bieden wij ook nog andere, eventueel ondersteunende, behandelingen aan, zoals manuele therapie in Den Haag. Bekijk ook eens onze bekkenfysiotherapie in Den Haag.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Kom langs en blijf een fitte mama

Dankzij de actieve cursus Zwangerfit in Den Haag weet u zeker dat u 100 procent klaar bent voor het moederschap. Tijdens de lessen is uw partner ook welkom, zodat jullie samen goed weten wat er gebeurt met een vrouwenlichamen rondom de zwangerschap. In onze grote ruimtes kunt u voldoende afstand houden tot anderen. Heeft u nog vragen, wilt u weten wat de kosten zijn of wilt u zich aanmelden voor Zwangerfit in Den Haag? Bel dan van maandag tot en met zaterdag naar 070-3685797.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool