Home > Onderzoek rugklachten Den Haag

Onderzoek van uw rugklachten in onze praktijk in Den Haag.

Een tijdig onderzoek van uw rugklachten in onze praktijk in Den Haag speelt een cruciale rol in het behouden van uw mobiliteit en het verbeteren van uw levenskwaliteit. Rugpijn, een complexe aandoening met diverse oorzaken, vereist een grondig rugonderzoek voor een accurate diagnose en een doeltreffend behandelplan. Bij De Rugschool leggen we de focus op een persoonlijke benadering, waarbij we gebruik maken van geavanceerde diagnostische technieken om de oorzaak van uw rugklachten te identificeren.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Wanneer een onderzoek van uw rugklachten nodig is

De symptomen die wijzen op de noodzaak van een rugonderzoek herkennen, is de eerste stap naar herstel. Aanhoudende pijn, beperkte mobiliteit, uitstralende pijn naar andere lichaamsdelen, en verergering van pijn bij bepaalde bewegingen of activiteiten markeren de noodzaak voor actie. Wanneer deze symptomen uw dagelijks leven beïnvloeden, biedt De Rugschool een gespecialiseerde aanpak om de oorzaak aan te pakken en een pad naar herstel in te slaan. Onze deskundigen voeren rugonderzoeken uit in zowel Rijswijk als Den Haag, met een holistische benadering gericht op uw algehele gezondheid. Het is belangrijk om deze signalen serieus te nemen en actie te ondernemen door een professioneel rugonderzoek te laten uitvoeren.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Plan eenvoudig uw onderzoek in

Het inplannen van uw rugonderzoek is direct en toegankelijk bij ons. U plant eenvoudig online of belt ons via 070-3685797 voor persoonlijk advies over uw afspraak. Onze experts in revalidatie staan klaar om u te begeleiden op uw weg naar herstel. Met een professioneel rugonderzoek leggen we de basis voor een effectieve behandeling, afgestemd op uw specifieke situatie. Neem vandaag nog de stap naar een leven vrij van rugpijn en laat ons u helpen uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool