Home > Zeurende pijn in knie

Fysio in Den Haag voor zeurende pijn in uw knie.

Weerhoudt een zeurende pijn in uw knie u ervan om uw dagelijkse activiteiten in de omgeving van Den Haag moeiteloos uit te voeren? Bezoek dan een van onze fysiotherapeuten. Wij hebben verschillende methoden voor de behandeling van een overbelaste knie. Na een intake-afspraak zullen we voor u een behandelplan opstellen op onze locatie in Den Haag, zodat u weer van het dagelijkse leven kunt genieten zonder die zeurende pijn in uw knie.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Samen pakken we de zeurende pijn in uw knie met de juiste behandeling aan

De Rugschool is er niet alleen voor de behandeling van bijvoorbeeld een overbelaste knie. Wij zijn er in Den Haag ook om u te helpen voorkomen dat bestaande knieklachten opnieuw resulteren in een zeurende pijn in uw knie. Daarom kunt u bij ons naast reguliere fysiotherapie ook een kniescholingsprogramma volgen. Dit programma is geschikt voor verschillende soorten knieklachten en vergroot de belastbaarheid van uw knie. Hierdoor voorkomt u ergere klachten, verloopt uw herstel voorspoediger en vermindert u de kans op terugkerende knieklachten. Op die manier hebben de behandelingen ook meer effect en behaalt u eerder het beoogde resultaat tijdens uw revalidatie bij ons in Rijswijk of natuurlijk in Den Haag.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Volg bij ons een behandeling voor uw overbelaste knie en voorkom erger

De juiste behandeling voor de zeurende pijn in uw overbelaste knie is door onze specialisten in Den Haag zo gevonden. Wij nemen de tijd voor u en stellen na uitvoerig onderzoek een op maat gemaakt behandelplan op. Laat ook zeker niet na ons te benaderen bij lage rugpijn in Den Haag. Maak nu een afspraak bij een van onze fysiotherapeuten en laat u behandelen in een van onze grote ruimtes. Bel voor een fysiotherapeut in Den Haag naar 070-3685797 of stuur een e-mail naar info@rugschool.nl.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool