Home > Overbelaste knie Den Haag

Behandeling voor een overbelaste knie in Den Haag.

Een overbelaste knie is een veelvoorkomende blessure die wordt behandeld in onze praktijkruimte in Den Haag. Deze blessure komt vaak voor binnen de sportwereld, waarbij de pijn tijdens of na de training ontstaat. De fysiotherapeuten van de Rugschool stellen een persoonlijk behandelplan met u op en verwelkomen u graag in de praktijkruimte in Den Haag of Rijswijk.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Mogelijke oorzaken van een overbelaste knie die wij constateren in Den Haag

Wist u dat een overbelaste knie tal van oorzaken kan hebben? Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • In een korte tijd te veel, te snel en te vaak lopen
  • Lopen op een harde ondergrond zoals asfalt
  • Standafwijkingen van de knieën
  • Verkorte en stijve spieren

Daarnaast komen knieblessures veelvuldig voor bij verschillende sporten, waardoor het verhelpen van knieoverbelasting vaak onderdeel is van onze sportfysiotherapie.

Plan een intakegesprek in met een van onze fysiotherapeuten

In onze praktijkruimte in Den Haag of Rijswijk plannen wij graag een intakegesprek in voor de behandeling van uw overbelaste knie. Tijdens dit gesprek brengen wij helder voor u in kaart of uw klacht met fysiotherapie in Den Haag behandeld kan worden, of dat u eerst een afspraak met de huisarts in moet plannen. Ook bespreken we graag wat uw persoonlijke doelen zijn en wat u met de behandeling wilt bereiken, bijvoorbeeld als u van de zeurende pijn in de knie af wilt.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Bezoek een van onze vestigingen

Komt u met uw overbelaste knie graag langs in onze vestigingen in Den Haag of Rijswijk. Maak snel een afspraak. U bereikt onze vestiging in Den Haag via 070-368 57 97. We stellen met u een effectief begeleidingstraject op.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool