Home > Zeurende pijn in knie Den Haag

Zeurende pijn in uw knie verhelpen in Den Haag.

Een zeurende pijn in de knie kan tal van oorzaken hebben, waar u meer over komt te weten in de praktijkruimte van de Rugschool in Den Haag. Het is lastig om de oorzaak vast te stellen als wij uw persoonlijke situatie nog niet kennen. Daarom leren we u en uw klachten graag beter kennen tijdens een vrijblijvende intake. Komt u langs in de vestiging in Den Haag of onze vestiging in Rijswijk?

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Verhelp zeurende pijn in het dagelijks leven door behandelingen in Den Haag of Rijswijk.

Of u nu langdurig zit met gebogen knieën of intensief sport en tijdens of na de training klachten ervaart, in alle gevallen bieden wij een passend behandelplan. De zeurende pijn kan tal van oorzaken hebben. Een aantal voorbeelden:

  • Eenzijdige trainingsvormen bij heuveltraining en sprongkrachttraining
  • Lopen met schoenen die onvoldoende ondersteuning bieden
  • Het niet of onvoldoende uitvoeren van een cooling-down

Voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten

Onze fysiotherapeut is gespecialiseerd in het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten. Uw persoonlijke situatie en het doel dat u wilt bereiken vormen altijd het uitganspunt van iedere behandeling. U kunt voor de zeurende pijn in uw knie zelfs bij ons in Den Haag of Rijswijk terecht zonder doorverwijzing van een arts.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Plan telefonisch een afspraak in.

Behandelen wij binnenkort de zeurende pijn in uw knie in onze grote praktijkruimte in Den Haag of Rijswijk, waar u voldoende afstand kunt houden? Bel voor het inplannen van een afspraak naar onze vestiging in Rijswijk via 070-395 18 16 en onze vestiging in Den Haag via 070-368 57 97.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)