Home > Onderrugklachten

Onderrugklachten.

Onderrugklachten hebben een diepgaande impact op uw dagelijkse activiteiten en levenskwaliteit. Bij De Rugschool begrijpen we hoe deze aandoening uw bewegingsvrijheid en humeur kan beïnvloeden, waardoor zelfs de meest basale taken als een last kunnen voelen. Het is cruciaal om de oorzaken van uw onderrugklachten te begrijpen en effectief aan te pakken, zodat u weer zonder pijn door het leven kunt gaan.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Onderrugklachten verlichten met een effectieve aanpak

Het verlichten van onderrugklachten vereist een gerichte en persoonlijke aanpak. Lage rugpijn, een veelvoorkomende vorm van onderrugklachten, kan uw dagelijks leven aanzienlijk beïnvloeden. Door uw onderrug los te maken met specifieke oefeningen en therapieën, kunnen we helpen de pijn te verminderen en uw mobiliteit te verbeteren. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor fysiotherapie in Den Haag. Wij bieden ook thuisoefeningen aan die speciaal zijn ontworpen om uw onderrugklachten aan te pakken. Onze programma’s zijn zorgvuldig samengesteld om u de beste kans op herstel te bieden.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Zet vandaag de eerste stap naar verlichting

Heeft u last van onderrugklachten en bent u op zoek naar professionele ondersteuning? Maak dan online een afspraak met ons. Onze gespecialiseerde aanpak in revalidatie in Rijswijk is gericht op uw specifieke situatie, met als doel u weer volledig deel te laten nemen aan het dagelijks leven, vrij van pijn. Door nu actie te ondernemen, zet u de eerste stap naar een leven waarin onderrugklachten u niet langer belemmeren. Wacht niet langer en begin vandaag nog aan uw weg naar herstel.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool