Home > Lage rugpijn verhelpen

Lage rugpijn verhelpen.

Lage rugpijn verhelpen begint bij het begrijpen van de impact die het op uw dagelijks leven heeft. Bij De Rugschool erkennen we hoe beperkend en frustrerend deze pijn kan zijn. Het losmaken van de onderrug is een cruciale eerste stap in het verlichten van uw klachten en het herwinnen van uw mobiliteit en levensvreugde.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Een effectieve aanpak om lage rugpijn te verhelpen

Wilt u uw rug losmaken? Onze fysiotherapiepraktijk in Rijswijk biedt gespecialiseerde programma’s aan om lage rugpijn effectief te verhelpen. Door de onderrug los te maken met gerichte oefeningen, kunnen we de kern van uw pijn aanpakken. Onze aanpak omvat:

  • Thuisoefeningen voor de onderrug, ontworpen om de rug los te maken, flexibiliteit te verbeteren en pijn te verminderen.
  • Een online programma voor de onderrug, waarmee u op uw eigen tempo en comfort vanuit huis kunt werken aan uw herstel.

Voor diegenen die verdere persoonlijke begeleiding zoeken, bieden we in onze praktijk ook fysiotherapie in Den Haag aan. Deze gecombineerde benadering zorgt ervoor dat u toegang heeft tot de beste zorg, afgestemd op uw unieke situatie. Uw onderrug losmaken en uw pijn verlichten is ons grootste doel.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Neem de eerste stap naar herstel

Wacht niet langer en pak uw lage rugpijn aan. Maak online een afspraak bij onze fysio in Rijswijk en begin uw reis naar een pijnvrije rug. Ons team van deskundigen staat klaar om u te voorzien van de zorg en ondersteuning die u nodig heeft om weer actief en zonder beperkingen door het leven te gaan. Laat lage rugpijn niet langer uw leven bepalen; neem vandaag nog actie voor een gezonder morgen.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool