Home > Revalidatie Den Haag

Revalidatie bij rugklachten in Den Haag.

Voor revalidatie bij rugklachten is de Rugschool in Den Haag waar u moet zijn. Met ruime ervaring en kennis kunnen wij u helpen met al uw rugklachten. Zelfs ziekenhuizen verwijzen hiervoor naar ons door. Heeft u een ongeval gehad waarna de rugklachten zijn ontstaan? Is het tijdens het sporten of werken in uw rug geschoten? Of heeft u een operatie aan de rug gehad? Kom dan naar de Rugschool in Den Haag om uw revalidatie proces meteen te starten.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Persoonlijke aanpak bij uw revalidatie in Den Haag

De fysiotherapie in Den Haag is bedoeld om u weer volledig op weg te helpen. Uw klachten verminderen of zelfs geheel verhelpen en u helpen weer goed te kunnen bewegen; dat kunt u verwachten van onze therapeuten. U kunt hierbij rekenen op een persoonlijke benadering waarbij uw specifieke klachten centraal staan. Daarom krijgt u bij de eerste afspraak altijd een uitgebreide intake. Hierin bespreken we de klachten met u, onderzoeken we de oorzaak van de klachten en bespreken we de doelen die u wilt bereiken met de therapie. Op basis hiervan maken we een behandelingsplan en kan uw revalidatie in Den Haag beginnen. Aangezien veel blessures sport- gerelateerd zijn bieden wij ook gespecialiseerde revalidatiemogelijkheden op dit gebied aan in de vorm van sportfysiotherapie in Den Haag of Rijswijk.   

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Bel direct en maak uw eerste afspraak in onze praktijk

Kiest u ook voor een gespecialiseerde praktijk, zoals de Rugschool in Den Haag voor uw revalidatie? Maak dan direct een afspraak met een van onze fysiotherapeuten! U doet dit door te bellen naar 070-3685797 voor onze praktijk in Den Haag of vul het contactformulier in. Wij behandelen u in onze grote ruimtes, zodat u genoeg afstand tot anderen heeft. Heeft u vragen over de verschillende therapieën en mogelijkheden die wij in Den Haag aanbieden voor uw revalidatie? Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool