Home > Knieblessure Den Haag

Een knieblessure verhelpen in Den Haag.

Vanwege een knieblessure bent u op zoek naar een effectieve behandelmethode in de regio van Den Haag. Een van de fysiotherapeuten van de Rugschool staat voor u klaar en plant graag een afspraak met u in. Dit doen wij indien gewenst zonder verwijzing van huisarts of specialist, maar ook veel patiënten met verwijzing van het ziekenhuis helpen wij verder. Dankzij onze kennis en kunde helpen wij u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Ruimschootse ervaring met het behandelen van een knieblessure in Den Haag

Wist u dat 19% van alle sportblessures knieblessures zijn? Hierdoor hebben wij in onze praktijkruimtes in Rijswijk en Den Haag veel gevallen behandeld. Van een gescheurde knieband tot een kniefractuur en van een blessure aan de meniscus tot aan pijn achter de knieschijf. Wij stellen een diagnose op, en op basis van uw persoonlijke situatie een behandelplan op maat voor.

Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten

Wij begrijpen dat u graag meer informatie wilt over zaken omtrent kosten en vergoeding. Bent u aanvullend verzekerd? In dat geval wordt fysiotherapie voor uw knieblessure in de regio van Den Haag vergoed. Hierbij worden de eerste 20 behandelingen vanuit uw verzekeraar betaalt. Waar u ook bent verzekerd, wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Bezoek een van onze praktijkruimtes

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk geholpen worden met uw knieblessure in onze praktijk in Den Haag of Rijswijk. Wij plannen graag telefonisch een afspraak met u in bij een van onze vestigingen. U bereikt onze praktijkruimte in Den Haag via 070-368 57 97.Al onze behandelingen voeren wij uit in grote ruimtes, zodat u voldoende afstand kunt bewaren tot anderen. Vanwege onze expertise is die vervelende zeurende pijn in uw knie snel verdwenen of verminderd.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool