Manueel therapeut in Den Haag

De manueel therapeut, die werkzaam is bij ons in Den Haag, is een specialist op het gebied van gewrichtsklachten en beheerst naast het mobiliseren van gewrichten ook het manipuleren ervan. Deze specialisatie binnen de fysiotherapie is erop gefocust om uw gewrichten beter te laten functioneren. Dit wordt onder andere gedaan door het verbeteren van uw lichaamshouding.

Een manueel therapeut van onze praktijk in Den Haag behandelt het bewegingsapparaat in zijn geheel

De technieken die de manueel therapeut in onze praktijk in Den Haag gebruikt, kunnen op alle gewrichten van het lichaam worden toegepast. Deze fysiotherapeut zet zijn kennis in om de onderliggende oorzaak van de klacht aan te pakken, kijkt naar de gehele mens en is daardoor niet bezig met het bestrijden van lokale symptomen. Vaak zijn klachten in het ene gewricht namelijk gerelateerd aan problemen bij een ander gewricht. Daarom zorgt een manueel therapeut van onze praktijk in Den Haag ervoor dat uw volledige bewegingsapparaat naar behoren functioneert. Door manuele fysiotherapie worden uw klachten langdurig verholpen.

Maak een afspraak en verbeter het functioneren van al uw gewrichten

Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. Bovendien wordt in veel gevallen de fysiotherapie door uw zorgverzekering vergoed. Neem contact met ons op voor een afspraak en informeer naar Arjan van Asperdt, de gespecialiseerde manueel therapeut van onze praktijk in Den Haag. Voor een afspraak in onze praktijk kunt u bellen naar 070-3685797. Of bel voor een afspraak in Rijswijk naar 070-3951816.