Manueel therapie

De manueel therapeut is een specialist op het gebied van gewrichtsklachten en beheerst naast het mobiliseren van gewrichten ook het manipuleren ervan. Deze specialisatie binnen de fysiotherapie is erop gefocust om uw gewrichten beter te laten functioneren. Dit wordt onder andere gedaan door het verbeteren van uw lichaamshouding.

Een manueel therapeut behandelt het bewegingsapparaat in zijn geheel. De technieken die de manueel therapeut gebruikt, kunnen op alle gewrichten van het lichaam worden toegepast. Deze fysiotherapeut zet zijn kennis in om de onderliggende oorzaak van de klacht aan te pakken, kijkt naar de gehele mens en is daardoor niet bezig met het bestrijden van lokale symptomen. Vaak zijn klachten in het ene gewricht namelijk gerelateerd aan problemen bij een ander gewricht. Daarom zorgt een manueel therapeut ervoor dat uw volledige bewegingsapparaat naar behoren functioneert. Door manuele fysiotherapie worden uw klachten langdurig verholpen. Maak een afspraak en verbeter het functioneren van al uw gewrichten.

Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. Bovendien wordt in veel gevallen de fysiotherapie door uw zorgverzekering vergoedt. Neem contact met ons op voor een afspraak en informeer naar Arjan van Asperdt, onze gespecialiseerde manueel therapeut. Voor een afspraak in onze praktijk in Den Haag kunt u bellen naar 070-3685797. Of bel voor een afspraak in Rijswijk naar 070-3951816.