Home > Manueel therapie

Manueel therapeut in
Den Haag.

De manueel therapeut, die werkzaam is bij ons in Den Haag of Rijswijk, is een specialist op het gebied van gewrichtsklachten en beheerst naast het mobiliseren van gewrichten ook het manipuleren ervan. Deze specialisatie binnen de fysiotherapie is erop gefocust om uw gewrichten beter te laten functioneren. Dit wordt onder andere gedaan door het verbeteren van uw lichaamshouding.

De manueel therapeut in Den Haag of Rijswijk behandelt het bewegingsapparaat als een geheel.

De technieken die de manueel therapeut in Den Haag en Rijswijk gebruikt, kunnen op alle gewrichten van het lichaam worden toegepast. Deze fysiotherapeut zet zijn kennis in om de onderliggende oorzaak van de klacht aan te pakken, kijkt naar de gehele mens en is daardoor niet bezig met het bestrijden van lokale symptomen. Vaak zijn klachten in het ene gewricht namelijk gerelateerd aan problemen bij een ander gewricht. Daarom zorgt een manueel therapeut van onze praktijk in Den Haag ervoor dat uw volledige bewegingsapparaat naar behoren functioneert. Door manuele fysiotherapie worden uw klachten langdurig verholpen.

 

Maak een afspraak en verbeter het functioneren van al uw gewrichten.

Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. Bovendien wordt in veel gevallen de fysiotherapie door uw zorgverzekering vergoed. Neem contact met ons op voor een afspraak en informeer naar Arjan van Asperdt, de gespecialiseerde manueel therapeut van onze praktijk in Den Haag. Voor een afspraak in onze praktijk kunt u bellen naar 070-3685797. Of bel voor een afspraak in Rijswijk naar 070-3951816.

 

Benieuwd of we u kunnen helpen?

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool