Home > Bekkenfysio Den Haag

Bekkenfysiotherapie volgen in Den Haag of Rijswijk.

Bekkenfysiotherapie is één van de specialisaties waarvoor u terecht kunt bij de Rugschool in Den Haag en Rijswijk. Wij herkennen uw klachten, maken deze bespreekbaar, adviseren u en behandelen uw klachten. Zowel mannen als vrouwen kunnen in onze praktijk in Den Haag of Rijswijk terecht voor bekkenfysiotherapie. Wij beschikken over grote behandelruimtes zodat u voldoende afstand kunt bewaren.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Bekkenfysiotherapie in Den Haag en Rijswijk kan helpen bij verschillende klachten.

De bekkenfysio bij de Rugschool in Den Haag en Rijswijk is gespecialiseerd op het gebied van klachten in en rond het bekken. Klachten in en om het bekken kunnen erg variëren in aard en worden veroorzaakt door verschillende factoren. Zo kan het zijn dat u tijdens de zwangerschap last heeft van bekkenpijnen of van urineverlies na de bevalling. Ook kan bekkenbodemtherapie bij onze praktijk in Den Haag baat hebben wanneer u bijvoorbeeld pijn heeft bij het plassen of problemen bij seksualiteit ervaart.

Persoonlijke benadering van een bekkenbodemtherapeut

Iedereen is uniek. Dit geldt ook voor houdingen en bewegingsklachten. Daarom kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke benadering. Dit begint al bij de intake. Wij nemen een uur de tijd om uw klachten te bespreken en u te onderzoeken. Op deze manier krijgen we een zo goed mogelijk beeld van uw klachten en de mogelijke oorzaak ervan. Dat is hoe we de maximale resultaten behalen met uw bekkenbodem fysiotherapie bij onze praktijk in Den Haag of Rijswijk.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Geen verwijzing van de huisarts nodig voor bekkenbodemtherapie in Den Haag en Rijswijk

Bij klachten in het bekken kunt u direct terecht voor bekkenfysiotherapie bij onze praktijk in Den Haag of Rijswijk. U hoeft hiervoor dus niet eerst langs de dokter te gaan voordat u een afspraak maakt bij onze bekkenbodemtherapeut. Dat is handig, want zo kan uw bekkenbodemtherapie bij onze praktijk in Den Haag meteen beginnen om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek bij onze bekkenbodemtherapeut door telefonisch contact met ons op te nemen.

Plan uw intake voor bekkenbodem fysiotherapie bij onze praktijk in Den Haag of Rijswijk

Heeft u last van klachten in het bekken? Dan is de kans groot dat u baat zult hebben bij bekkenbodemtherapie in onze praktijk in Den Haag of Rijswijk. Zelfs ziekenhuizen verwijzen regelmatig naar ons door. Door te bellen naar 070-3685797 voor onze praktijk in Den Haag of naar 070-3951816 voor onze praktijk in Rijswijk kunt u direct een afspraak maken voor een intakegesprek met onze bekkenfysiotherapeut. Wilt u liever eerst nog wat meer informatie over onze behandelingen? Of heeft u nog andere vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen. Onze bekkenbodemtherapeut helpt u graag om van uw klachten af te komen.

 

 

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)