Home > Rugrevalidatie online

Rugrevalidatie online.

Rugrevalidatie volgen online via De Rugschool biedt u de mogelijkheid om vanuit het comfort van uw eigen huis te werken aan uw herstel. Deze innovatieve benadering maakt het mogelijk om persoonlijke begeleiding en gespecialiseerde oefenprogramma’s te volgen, specifiek gericht op het verlichten van uw rugklachten en het versterken van uw rugspieren.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

De voordelen van rugrevalidatie online te volgen

Het volgen van een online rugrevalidatie biedt tal van voordelen, waaronder toegang tot individuele behandelingen, aangepast aan uw specifieke behoeften en situatie. Wij staan bekend om onze gerichte ondersteuning bij onderrugklachten, met programma’s die ontworpen zijn om pijn effectief te verlichten en mobiliteit te verbeteren. Wij bieden de mogelijkheid om bekkenfysiotherapie te volgen bij een ervaren therapeut, essentieel voor een integrale aanpak van rug- en bekkengebied. Dankzij de online begeleiding door onze revalidatie-expert, wordt de voortgang van uw rugrevalidatie optimaal gemonitord en geniet u van een optimaal herstel. Deze aanpak zorgt ervoor dat u een op maat gemaakt revalidatieplan ontvangt, ondersteund door de expertise van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Zet nu de stap naar herstel

Bent u klaar om de controle over uw gezondheid terug te nemen samen met onze ervaren deskundigen? Plan dan nu een online afspraak voor fysiotherapie. Of u nu op zoek bent naar revalidatie-ondersteuning in Den Haag of gespecialiseerde hulp nodig heeft voor uw rugklachten, wij staan klaar om u te helpen. Begin vandaag nog met uw online rugrevalidatie en zet de eerste stap op weg naar een actiever en pijnvrij leven.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool