Home > Individuele behandelingen Den Haag

Individuele behandelingen in Den Haag.

Bij De Rugschool bieden we een breed scala aan individuele behandelingen in Den Haag, speciaal ontworpen om aan uw unieke behoeften en gezondheidsdoelen te voldoen. Ons team van deskundigen zet zich in om elke cli├źnt een persoonlijke en effectieve behandelervaring te bieden, of het nu gaat om rugklachten, sportblessures of algemene fysieke ongemakken.

Individuele behandeling
Verschillende specialisaties
Uitgebreide intake

Een breed aanbod aan individuele behandelingen

Onze individuele behandelingen in Den Haag omvatten een verscheidenheid aan gespecialiseerde therapie├źn. Bekkenbodemtherapie biedt ondersteuning bij klachten gerelateerd aan de bekkenbodem. Dry needling richt zich dan weer op het verlichten van spierspanningen en pijn. Voor aanstaande moeders hebben we zwangerfit-programma’s die helpen bij het voorbereiden op de bevalling en het behouden van fitheid. Een grondig onderzoek naar rugklachten staat aan de basis van elke behandeling, waarbij we de oorzaak van uw pijn identificeren. Onze fysiotherapiesessies pakken specifieke fysieke klachten aan met als doel herstel en verbetering van mobiliteit. Revalidatie ondersteunt uw herstelproces na operaties of langdurige blessures, waarbij we nauw met u samenwerken om de beste resultaten te behalen.

Benieuwd of we kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Locatie Den Haag: 070 - 3685797
Locatie Rijswijk: 070 - 395 18 16

Plan uw afspraak online

Klaar om te beginnen aan uw herstelreis? Plan eenvoudig online een afspraak in een van onze vestigingen in Den Haag of Rijswijk. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige, individuele zorg die aansluit bij uw persoonlijke gezondheidssituatie. Laat ons u helpen uw welzijn te verbeteren en weer volop van het leven te genieten. Start vandaag nog met uw persoonlijke behandelplan bij De Rugschool.

2 locaties in Nederland.

Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en neem bij rugpijn, kniepijn of een andere bewegingsklacht contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd in Den Haag en Rijswijk, dus er is zeker een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Locatie Den Haag

Thorbeckelaan 360
2564 BZ
Den Haag

Locatie Rijswijk

Van Vredenburchweg 71
2282 SE
Rijswijk (ZH)
Rugschool